TURKISH STUDENT - Yurtdışı Eğitim Rehberiniz
AnasayfaÜlkelerHollanda'da EğitimHollanda Öğrenci Vizesi
Hollanda Öğrenci Vizesi

Hollanda Öğrenci Vizesi

  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvuru Formu.
  • Vize harcı
  • 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.)
  • Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Hollanda ’daki okul veya üniversiteden alınmış kabul mektubu.
  • Konaklamayla ilgili rezervasyon teyidi.
  • Muvafakatname (18 yaşından küçük olan çocuklar için noter onaylı orjinal muvafakatname istenmektedir.)
  • Eğitimi karşılayacak kişiye ait (ör; sponsor, kendisi  ya da ebeveyn)  kazancını ve  finansal varlığını gösterecek belgeler;
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi. ( kişiye ya da çalıştığı yere ait)
  • Banka Hesap cüzdanları (Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
  • Orjinal faaliyet belgesi.(Son 3 ay tarihli)
  • Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Bağ-kur hizmet dökümü yada emekli ise emeklilik cüzdan fotokopisi
  • Var ise tapu fotokopileri.
  • Var ise araç ruhsat fotokopileri.

Önemli not: Yukarıda belirtilen belgelerin ibraz edilmiş olması, mutlaka vize verileceği anlamına gelmemektedir. Gerek duyulması halinde, başka belgelerin de istenebileceğini lütfen gözönünde bulundurunuz.

Elçilik ve Konsolosluklar bu bilgileri her an değiştirme hakkına sahiptirler. Dolayısıyla herhangi bir aksaklığın olmaması için başvurunuz sırasında elçiliklerin kendi sayfalarını da konuyla ilgili kontrol ediniz.

Makaleyi oyla

info@turkishstudent.com.tr

Yorum yok

Yorum Yap