TURKISH STUDENT - Yurtdışı Eğitim Rehberiniz
AnasayfaVize (Sayfa 3)

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.) Vize Başvuru Formu. Vize harcı. 2 adet biometrik fotoğraf. ( Arka fon beyaz ve yeni çekilmiş olmalıdır.) Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.) Seyahat sağlık sigortası. Danimarka’daki okul veya üniversiteden alınmış kabul mektubu.

ÖĞRENCİ VİZESİNE BAŞVURMAK İÇİN GEREKEN BELGELER Lütfen aşağıdaki talimatları dikkatlice okuyun ve takip edin. Aşağıda belirtilen bütün belgeler gerektiği yerde sunulmalıdır. Asıl belgeler fotokopi ile veya noter onaylı fotokopileri ile sunulmalıdır. Türkçe belgeler resmi tercüman tarafından hazırlanan İngilizce çevirileri ile sunulmalıdır. Lütfen başvurunuzu pasaportunuzla yapın. Başvuru işlemleri tamamlandığında pasaportunuz kurye