TURKISH STUDENT - Yurtdışı Eğitim Rehberiniz
HomeHaberlerStudy and Go Abroad Online Eğitim Fuarı
Study and Go Abroad Online Eğitim Fuarı

Study and Go Abroad Online Eğitim Fuarı

Online/uzaktan eğitimin yanında, evinizin konforunda evden yurt dışında eğitim dereceleri, diploma ve sertifika programları hakkında fırsatları keşfedin.

Dünyanın her yerinden üniversiteler, yüksekokullar ve meslek okullarının temsilcileriyle görsel olarak tanışın.

Bugünlerde seyahat etmenin çok da uygun bir zaman olmadığını fark ettik, ama bu yüzden geleceğinizi askıya almanıza gerek yok. Hayal etmeye ve planınızı yapmaya devam edin ve seyahat kısıtlamaları kalkıp dünya bizlere yeniden açıldığında yolculuğunuza başlayın. Dünya büyüleyici bir yer. Yurt dışında eğitim ise bakış açımızı genişleten, diğer kültürleri (ve kendimizinkini) tanımamızı sağlayan, daha da küresel bir iş piyasasına hazırlanmamızı sağlayan bir deneyim. Yurt dışında eğitim almanın ve yaşamanın bize kazandırdıkları sınır tanımaz.

21 Mayıs’ta düzenlenecek Online Eğitim Fuarı’na ücretsiz kayıt yaptırın. Bu fuarda üniversite stantlarını gezme, burslar hakkında bilgi edinme, okulların broşürlerini indirme, web seminerlerine katılma ve eğitimdeki bir sonraki adımınızı planlamak için okul temsilcileriyle görsel olarak görüşme fırsatı yakalayacaksınız. Katılımcılar ve web seminerleri planı hakkında daha fazla bilgi için www.studyandgoabroad.com sayfasına daha yakından bakın.

Study and Go Abroad Online Eğitim Fuarı

Tarih: 21 Mayıs Perşembe
Yer: Eviniz
Fuar saatleri: 15:00 – 21:00 (Türkiye saati ile)
Web seminerleri: Sizi haberdar edeceğiz
Kayıt: ÜCRETSİZ

ÜCRETSİZ KAYIT OL!

 

Tags

info@turkishstudent.com.tr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.