TURKISH STUDENT - Yurtdışı Eğitim Rehberiniz
HomeÜlkelerİsviçre'de EğitimLemania Koleji – 1908’Den Beri Özel İsviçre Yatılı Okulu

Lemania Koleji – 1908’Den Beri Özel İsviçre Yatılı Okulu

1908 yılında Lozan’da Dr Paul Du Pasquier tarafından kurulan Lemania Koleji, şimdi İsviçre’nin en büyük özel okullarından biridir.

Lozan’ın merkezinde, İsviçre Alpleri’nin yakınında, huzurlu ve güvenli bir ortamda ideal bir konuma sahip olan Lemania College, eğitimde 100 yılı aşkın deneyime sahiptir. 1908’deki kuruluşundan bu yana, öğrencilere en iyi başarı şansını vererek, programlarında çağdaş zorlukları yansıtacak şekilde sürekli olarak yeniledi.

Motive olmuş öğretim kadromuz, öğrencilerinin başarısına son derece bağlıdır ve okul, gerçek anlamda uluslararası bir ortamın tüm faydalarını sunar. Her yıl 80 farklı milletten yaklaşık 1.000 öğrenci, yatılı veya gündüzlü öğrencisi olarak çeşitli programlara kaydolmaktadır.

Öğrencilerin ders değiştirmek istemeleri durumunda köprü programları da dahil olmak üzere farklı ihtiyaçlara uygun çok sayıda kurs mevcuttur.

Öğrenciler yakın rehberlik alırlar ve öğlen ve/veya günün sonunda denetimli çalışma dönemlerine katılabilirler. Dışarıdan gelen öğrenciler de isterlerse yatılı öğrencilerle öğle yemeği yemeyi seçebilirler.

Yatılı Okul

Lemania College pansiyonu, 15 yaş ve üstü erkek ve kız çocuklarına açıktır. Okulda öğretilen dersleri mükemmel şekilde tamamlayan olağanüstü bir ortam sunar.

Geniş, konforlu odalarımız Cenevre Gölü, Alpler ve Jura Dağları’nın muhteşem manzarasına sahiptir. Hafta sonları olan veya olmayan (müsaitlik durumuna ve kalış süresine bağlı olarak) tek veya çift kişilik, standart veya konfor odalarını seçebilirsiniz. Hizmetimize nevresim ve havlular, günlük oda temizliği, kişisel eşyalarınızın yıkanması ve ütülenmesi ve tabii ki eğitim denetimi dahildir.

İngilizce olarak verilen kurslar:

  • 10. sınıf IB hazırlık sınıfları
  • Uluslararası Bakalorya, IB diploması
  • Yaz kampı (IELTS sınavına hazırlık seçeneği ile).
  • Yoğun İngilizce dil dersleri

Fransızca verilen kurslar:

  • French Baccalauréat ve Swiss Maturité
  • Yaz Kampı
  • Yoğun Fransızca dil dersleri

Lemania College, öğrencilerine otantik bir İsviçre eğitim deneyimi sunuyor. Çalışmalarında ilerlemeleri çok değerli olacak olan bağımsızlıklarını geliştirmelerine yardımcı olur. Öğrencilere, faydalı etkileri hayatları boyunca hissedilecek ve onlara en iyi başarı şansını verecek olağanüstü bir öğretim sağlamak istiyoruz.

Lemania College, eğitimde yenilik için bir ölçüt belirler ve şu anda İsviçre ve uluslararası kurslarda liderlerden biridir.

LEMANYA YAZ KAMPI

Olağanüstü bir ortamda bir yaz kampı/yaz okulu

Lozan’ın tam kalbinde, Cenevre Gölü’nden çok uzakta olmayan bu otel, bir yandan öğrenirken bir yandan da unutulmaz tatiller geçirmek için ideal bir yerdir. Lemania’nın yaz kampı, Fransızca konuşulan şehrin merkezinde kaliteli konaklama imkanı sunmaktadır. Bir dizi aktiviteyi kolaylaştıran, doğaya yakın dinlendirici bir ortam.

Eğitim alanında tanınan deneyim

100 yılı aşkın bir süre önce kurulmuş önde gelen bir okul olan Lemania College, eğitim alanındaki deneyimini kabul etmiştir. Lemania College yaz kampı bu deneyimden tam olarak yararlanır.

Lemania’nın titizliği, yüksek standartları ve profesyonelliği yaz kampımıza kadar uzanarak herkesin ödüllendirici bir konaklama geçirmesini sağlar.

Lemania’nın İngilizce programı ile İngilizcenizi öğrenin veya geliştirin, inanılmaz etkinliklere katılın ve dünyanın her yerinden diğer öğrencilerle tanışın! Gölleri ve dağları ile İsviçre’de yazın keyfini çıkarın. Lemania Yaz Kampının tüm mükemmelliği tek bir programda.

İngilizce (veya Fransızca) olarak verilen kursun üç çeşidi mevcuttur:

  • Sabahları verilen haftada 15 veya 20 saat dil derslerinden oluşan Lemania yoğun İngilizce programı
  • Sabahları verilen haftada 15 veya 20 saat dil derslerinden oluşan Lemania yoğun Fransızca programı ve
  • IELTS programı, IELTS (Uluslararası İngilizce Dil Test Sistemi) sınavına yoğun bir İngilizce dilinde konaklama ve eğlenceli eğlenceetkinlikleri aracılığıyla hazırlık sunar, hepsi de İsviçre’de istisnai bir ortamda.

İngilizce ve Fransızca kursları yaz kampımızda hem yatılı hem de gündüzlü olarak birbiri ardına alınabilir. İngilizce kursuna katılan öğrenciler her öğleden sonrayı sportif veya kültürel faaliyetlerle geçirirler.

Okulumuz, Fransızca konuşulan İsviçre’nin tam kalbinde, Olimpiyat şehri Lozan’da bulunmaktan gurur duymaktadır.

Yatılılarımız için şehir merkezinden çok uzakta olmayan bir şehir kampüsü mevcuttur.

summercamp.ch
lemania.ch

Detaylı bilgi için
Savaş Akar
info@turkishstudent.com.tr
0532 263 50 80

info@turkishstudent.com.tr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.